معرفی بنیاد Open Philanthropy

فعالیت بنیاد اوپن فیلنتروپی با این پرسش آغاز شد: چگونه می‌توانیم با فعالیت‌های خیریه‌ای، بهترین عملکرد و اثربخشی را داشته باشیم؟ هولدن کارنوفسکی[۱]، الکساندر برگر[۲] و دوستین موسکویتز[۳] در سال ۲۰۱۷ مسئولیت این مؤسسه را به عهده گرفتند. اوپن فیلنتروپی، یک بنیاد غیرانتفاعی و تحقیقاتی است که فرصت‌های برجسته برای اعطای کمک‌های مالی را شناسایی می‌کند. این بنیاد همچنین با پیگیری دستاورد‌ها و بررسی عملکرد سازمان‌ها یا پروژه‌ها‌ی داوطلبان، به انتشار یافته‌های خود می‌پردازد و نتایج به دست آمده را در معرض عمومی میگذارد. این نتایج و بررسی‌ها منجر می‌شود تا خیرین، اهداکنندگان و دیگر سازمان‌ها، منابع خود را در مسیرهای اثربخش‌تر به کار ببندند. این سازمان سالانه حدود ۲۰۰ میلیون دلار به‌طور مستقیم به خیریه‌های منتخب اعطا می‌کند[۴] و اهداف بلند‌مدت و کوتاه‌مدتی را در کنار هم پیش می‌برد. اهداف مهم عبارت اند از: مقابله با بیماری‌های قابل پیشگیری در فقیرترین کشور‌ها، جلوگیری از آسیب به حیوانات مزرعه‌ای، پیشرفت در تحقیقات علمی ، بهبود عدالت کیفری و سیاست مهاجرت در ایالت متحده آمریکا اشاره کرد. اوپن فیلنتروپی معتقد است که بحث و تصمیمات کلیدی باید به‌صورت علنی و بدون پرده صورت گیرد تا نقد و تصمیم‌گیری را برای افراد خارج از این گروه، تسهیل و اثربخش‌ سازد. همچنین اشتراک‌گذاری موفقیت‌ها، تحقیقات،‌ دستاوردها، اشتباهات و معرفی نمونه‌های موفق و ناموفق، در راستای تقویت‌سازی سایر مؤسسات خیریه‌ای مؤثر بوده است.

حال در نوشتار پیش رو بیشتر در رابطه با عناوین زیر می‌خوانیم:

  • تاریخچه اوپن فیلنتروپی
  • تدام فعالیت‌های اوپن فیلنتروپی به عنوان یک نهاد مستقل
  • رابطه موسسه گیوول و بنیاد اوپن فیلنتروپی
  • دیدگاه‌ها و ارزش‌ها
  • بررسی حوزه‌های تمرکز فعالیت‌های اوپن فیلنتروپی
  • سطوح تحقیقات موسسه
  • فرایند ارزیابی طرح‌های پیشنهادی سازمان داوطلب
  • چگونگی تأمین هزینه
  • دسترسی مخاطبان به منابع اطلاعاتی بنیاد
  • جمع بندی

تاریخچۀ اوپن فیلنتروپی

این مؤسسه ابتدا در سال ۲۰۱۴ به‌عنوان یک پروژه مشارکتی بین مؤسسات گود ونچر[۵] و گیوول[۶] ثبت شد. این دو سازمان دریافتند که از نظر چشم‌انداز و ارزش‌های خود اشتراکات فراوانی دارند. لذا همکاری های خود را گسترش دادند و درنهایت این مشارکت در سال ۲۰۱۴ به پروژه اوپن فیلنتروپی انجامید و این پروژه در سال ۲۰۱۷ فعالیت مستقل خود را به‌عنوان یک بنیاد خیریه آغاز کرد. مؤسسه فیلنتروپی از چندین سازمان وابسته تشکیل‌شده است تا در زمینه‌های مورد نظر با شناسایی فرصت‌ها، به مؤسسات خیریه‌ای کمک و در آن‌ها سرمایه‌گذاری کند و نتایجی را که از خلال تحقیقات به دست می‌آورد، به‌عنوان منابع اطلاعاتی، به اشتراک ‌بگذارد.

تداوم فعالیت اوپن فیلنتروپی به‌عنوان یک نهاد مستقل

در سال ۲۰۱۱ مؤسسۀ گیوول آزمایشگاهی را به‌عنوان بازوی تحقیقاتی با هدف شفافیت‌سازی نها‌دهای خیریه‌ای، ‌ بدون توجه به فرم و ساختار سازمانی و ناحیه خدمات‌رسانی، ‌راه‌اندازی کرد. گیوول در این مسیر با کری تونا[۷] و داستین موسکویتس[۸]، از بنیاد خیریه گود ونچر، همکاری داشت و این پروژه در سال ۲۰۱۴ به پروژه اوپن فیلنتروپی تغییر نام یافت. در سال ۲۰۱۷ اوپن فیلنتروپی، به دلایلی (‌که در ادامه به آن خواهیم پرداخت) فعالیت خود را، مستقل از این دو سازمان، ادامه داد؛ اما همچنان بخشی از گیوول باقی ماند.

از ابتدا پروژۀ اوپن فیلنتروپی مخاطبانی متفاوت از گیوول را هدف قرار داده بود و بر خلاف گیوول تعداد محدود از خیرین کلان را بر تعداد گسترده‌ از خیرین خرد، ترجیح ‌داد؛ زیرا اهداف بلند‌مدت مورد توجه اوپن فیلنتروپی، عموما نیازمند سرمایه‌گذاری‌های کلان است. این بنیاد در پیش‌برد اهداف خود، معیارهایی مستقل را نسبت به گیوول اتخاذ کرده است. هرچند گیوول سه معیار اصلی برای ارزیابی خیریه‌ها در‌ نظر گرفته بود که شاملِ شواهد اثر بخش، مقرون به صرفه بودن و شفافیت می‌شد؛ اما‌ این معیارها، گاه در راستای اهداف اوپن فیلنتروپی کارکرد خود را از دست می‌دادند. اوپن فیلنتروپی بر خلاف گیوول، تمرکز جدی بر برنامه‌های بلند مدت و با ریسک بالا دارد و تحقق این اهداف، نیازمند معیارهایِ ارزیابی متفاوت است؛ بنابراین برای فعالیت در مسیر مورد نظر، این بنیاد گاه ناچار است به نفع معیارهای خود، از معیارهای ارزیابی گیوول، چشم‌پوشی کند. می‌تو‌ان گفت با اینکه هر دو مؤسسه به دنبال اثربخش‌ترین راه برای فعالیت‌های خیریه‌‌ای هستند اما هرکدام با معیارها و فرایندهای متفاوت در این مسیر به‌پیش می‌روند. اوپن فیلنتروپی معتقد است جدایی و استقلال مالی از گیوول برای هر دو موسسه ضروری و مفید بوده است؛ چراکه:

  • فعالیت گیوول به‌شدت متکی به شواهد است به طوری که اعتبار خود را از این طریق به دست آورده است؛ در حالی که این مورد جزو اولویت‌های اوپن‌فیلنتروپی قرار نمی‌گیرد. تداوم ارتباط اوپن فیلنتروپی با گیوول می‌توانست از جهت تفاوت معیار در این دو مؤسسه، مخاطب را دچار سردرگمی کند که اوپن فیلنتروپی واقعا از چه فرصت و طرح‌هایی استقبال می‌کند.
  • شهرت و فعالیت‌های گیوول بسیار دقیق و غیر قابل مناقشه است. درصورتی‌که اوپن فیلنتروپی فعالیت‌های بحث‌برانگیز‌[۹] و پرریسک‌تری انجام می‌دهد و معتقد است این مسئله در صورت وابستگی اوپن فیلنتروپی به بنیاد گیوول، ممکن است شهرت بنیاد گیوول را خدشه‌دار کند.
  • از آنجایی که این دو سازمان در حمایت از فعالیت‌های خیریه‌ای رویکرد متفاوتی دارد؛ استقلال آنها موجب می‌شود مخاطبان سازمان بتوانند متناسب بااهداف خود تنها یکی از دو سازمان‌ را مورد حمایت قرار دهند بدون اینکه این حمایت دیگری را نیز شامل شود. به بیان دیگر این استقلال، تمایز مخاطبان را نیز در هر دو سازمان مورد توجه قرار می‌دهد. برای مثال سازمان از آنجایی که گیوول از اهداف بلند مدت و پرریسک استقبال می‌کند، به موجب آن بخش گسترده‌ای از حامیان اوپن فیلنتروپی را جوانان تشکیل می‌دهند.

رابطۀ گیوول و اوپن فیلنتروپی در حال حاضر

همان‌طور که اشاره شد با وجود جدایی از گیوول، همچنان ارتباط قابل‌توجهی بین این دو بنیاد برقرار است:

  • از سال ۲۰۱۷ سازمان گیوول و اوپن فیلنتروپی فضاهای اداری مشترکی دارند و برخی کارکنان نیز در هر دو پروژه مشغول می‌باشند.
  • با وجود جدایی این دو سازمان همچنان هولدن کارنوفسکی و کری در هیئت‌مدیره گیوول حضور دارند به حمایت از خیریه های‌برتر گیوول ادامه می‌دهند.
  • از دیگر همکارهای این دو سازمان در زمینۀ مالی، اختصاص ۱۰۰ میلیون دلار توسط مؤسسة اوپن فیلنتروپی به گیوول در سال ۲۰۲۰ بوده است. در همان سال به توصیة گیوول ۷۰ میلیون دلار از سرمایه اوپن فیلنتروپی به خیریه‌های برتر و برجسته گیوول تخصیص داده شد و ۳۰ میلیون دلار برای هزینه‌های احتمالی در سال جاری و تکمیل بودجه گیوول، تخصیص یافت.

دیدگاه‌ها و ارزش‌ها

در خصوص ارزش‌هایی که پایۀ بنیاد اوپن فیلنتروپی را تشکیل می‌دهند به چند مورد می‌توان اشاره کرد:

بشردوستی جهانی[۱۰]:

همه انسان‌ها با وجود شرایط حاکم بر تولد، از ارزش‌های درونی یکسانی برخوردار هستند. با وجود آنکه اقتصاد پیشرفته و تکامل فنّاوری باعث افزایش رفاه مردم شده است. اوپن فیلنتروپی نیز امید دارد که از طریق فعالیت‌های این بنیاد، بر سرعت رفاه جهانی بیفزاید. آن‌ها انگیزه خود را از بینشی می‌گیرند که در آن، آینده به‌گونه‌ای تصویر می‌شود که تأمین نیازهای حداقلی همه افراد، تضمین‌شده و همه افراد، صاحب‌اختیار زندگی خودشان هستند.

تحمل ریسک و صبر[۱۱]:

کارهای پر ریسک، با هزینه بالا یا اقداماتی که ممکن است در درازمدت ثمربخش باشند، در این سازمان مورد استقبال قرار می‌گیرد؛ اما توجه به این نکته نیز مهم است که این ریسک باید در حد معقول باشد؛ چراکه انجام کار خیر در کوتاه‌مدت و با سرعت بیشتر می‌تواند مفیدتر باشد؛ بدین‌ معنا که حمایت و قدرت بخشی به افراد منجر خواهد شد تا علاوه بر توانمندسازی خودِ آنان، زندگی اطرافیانشان نیز بهبود یابد؛ بنابراین بنیاد اوپن فیلنتروپی هم از ارائه فرصت‌های کوتاه‌مدت و تضمین‌دار استقبال می‌کند (مانند برترین مؤسسات از نگاه خیریة گیوول) و هم نسبت به فرصت‌های بلندمدت و پرریسک (مانند تغییر سیاست عمومی) اظهار آمادگی می‌نماید.

تداوم فعالیت باوجود عدم قطعیت[۱۲]:

با وجود ترسیم ارزش‌هایی که هدایت فعالیت‌های خیرخواهانه این سازمان را به عهده دارد، این بنیاد در پاسخ به برخی سؤالات اساسی _با توجه به تنوع جهان‌بینی‌ها و ایدئولوژی‌ها_ گاه با نوعی ابهام و تردید روبه‌رو است. در این زمینه بنیاد معتقد است که برای انجام فعالیت‌های خیرخواهانه، لزومی ندارد به چنین پرسش‌هایی به‌طور کامل پاسخ داده شود.

همچنین‌ با توجه به آنکه قبل از ژوئن ۲۰۱۷، اوپن فیلنتروپی به‌عنوان یک پروژه مشارکتیِ دو مؤسسة گیوول و گود ونچر ثبت‌شده بود، ارزش‌های هر دو مؤسسه در نحوۀ ادامۀ مسیر فعالیت‌های اوپن فیلنتروپی نیز نقش داشته است.

Open Philanthropy

بررسی حوزه تمرکزفعالیت‌های اوپن فیلنتروپی[۱۳]

یکی از مهم‌ترین مراحل برای شروع فعالیت‌های خیریه‌ای، شناسایی انگیزه‌های خیرین است که با دغدغه‌های آن‌ها گره خورده است. این دغدغه‌ها که محرک خیرین هستند، می‌توانند برگرفته از یک مسئله اجتماعی یا در راستای بهبود رفاه بشریت باشند. از آنجایی که خیرین، انگیزه‌ها و دغدغه‌های متفاوتی دارند، بنیاد اوپن فیلنتروپی تلاش می‌کند از طریق انتخاب حوزه‌های مختلف برای کمک، دغدغه‌های طیف گسترده‌تری از اهداکنندگان را پوشش دهد؛ بنابراین در سایت اوپن فیلنتروپی، کمک‌های اعطایی در حوزه های زیر،مورد توجه قرار می‌گیرد و دغدغه‌مندان هر حوزه را به آن جهت سوق می‌دهد.

چگونگی انتخاب حوزه‌های تمرکز

. در شناسایی حوزه تمرکز، سه معیار زیر در نظر گرفته می‌شود:

  1. ضرورت مسئله[۱۴]: این مسئله که حوزه مورد‌نظر چند نفر را تحت پوشش قرار می‌دهد و چقدر عمیق و ضروری است؟
  2. مغفول ماندگی[۱۵]: سعی می‌شود بیشتر در حوزه‌هایی فعالیت صورت گیرد که در سایر مؤسسات خیریه کمتر مورد توجه واقع شده است.
  3. کنترل‌پذیری[۱۶]: یکی از معیار‌های مورد توجه سازمان، شناسایی حوزه‌هایی است که مسیر و امکان سرمایه‌گذاری در آن مشخص باشد.

پس از بررسی حوزه‌های پیشنهادی برای تمرکز فعالیت،‌ موارد مورد نظر بر اساس سه معیار بالا و عوامل دیگر، اولویت‌بندی شده و امکان پیشرفت و اثربخشی در هر کدام از موارد مورد بررسی قرار می‌گیرد. در نهایت نتیجه تحقیقات به‌صورت خلاصه در سایت بارگذاری می‌شود. به‌طورکلی این گزارش‌‌ها و اسناد بارگذاری شده اطلاعاتی از این قبیل را نشان می‌دهد:

  • چگونه این اهداف انتخاب شدند و چه اهداف کوتاه‌مدتی می‌بایست برای رسیدن به آن تنظیم گردد؟
  • ارجاعات به اطلاعات تکمیلی در مورد هدف کلی و گزارش‌هایی در خصوص میزان عمق تحقیقات و بررسی‌های صورت گرفته.
  • معیارهای قیدشده (اهمیت، غفلت، سهولت عملکرد) در هر یک از اهداف، به چه صورت مورد ارزیابی قرارگرفته‌اند[۱۷]؟
  • آیا برای بررسی این هدف حضور یک متخصص تمام‌وقت ضروری است یا خیر؟

به‌طورکلی حوزه‌های تمرکز، ذیل چهار عنوان اصلی قرار می‌گیرند:

  • بهبود سیاست ایالات متحده: با تمرکز بر حوزه‌های اصلاح عدالت کیفری ، رفاه حیوانات مزرعه‌ای ، سیاست ثبات اقتصاد کلان ، سیاست مهاجرت ، اصلاح کاربری اراضی .
  • خطرات فاجعه‌بار جهانی: با تمرکز بر حوزه‌های امنیت زیستی و پیشگیری همگانی ، خطرات احتمالی هوش مصنوعی پیشرفته.
  • تحقیقات علمی
  • سلامت وتوسعه جهانی

 

سطوح تحقیاتی مؤسسه اوپن فیلنتروپی

    تحقیقات سطحی

پس از دریافت طرح‌های ارائه شده توسط سازمان‌های بشر‌دوستانه، در جهت بررسی این سازمان‌ها ابتدا فهرستی طولانی از اهداف که از طریق گفت‌و‌گو، مطالعه، تحقیقات میدانی به‌دست‌آمده است، تهیه می‌شود. سپس در حوزه‌هایی که به نظر می‌رسد با معیار‌های ذکرشده در بالا تطابق بیشتری دارند، با مشورت متخصصان، اطلاعات بیشتری در خصوص  فعالیت در این حوزه‌ها کسب ‌می‌کنند. در مرحلة اول تحقیقات، به سوالات زیر پاسخ داده می‌شود:

  • مسائل و فرصت های پیش روی آنها چیست و چه میزان اهمیت دارند؟برای پرداختن به آن مسائل چه راهکارهایی می‌توان ارائه داد؟
  • مسائل و فرصت های پیش روی آنها چیست و چه میزان اهمیت دارند؟
  • چه کسانی قبل از این به این مسائل پرداخته اند؟

    تحقیقات عمیق‌تر

اهدافی که در نگاهی گذرا، امیدوارکننده به نظر می‌رسند در این مرحله تحت مطالعات بیشتر قرار می‌گیرند. این تحقیقات می‌تواند شامل گفتگوهای فراوان با افراد متخصص (حداقل ۱۰ تا ۲۰ و گاهی بیش از ۱۰۰ متخصص)، بررسی گسترده ادبیات دانشگاهی و ایجاد برخی از کمک‌های آموزشی باشد. این مرحله به‌منظور درک فرصت‌های سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد.

فرایند ارزیابی طرح‌های پیشنهادی سازمان‌های داوطلب

این ارزیابی در بسیاری موارد متفاوت است. اما برای دست یابی به تصویر کلی از عملکرد یک خیریه، پاسخ گویی به هفت پرسش زیر، بسیار راهگشاست.

  1. این طرح در جامعه هدف چه نقشی خواهد داشت؟ چه نیازی به اجرا کردن آن است؟(ارزیابی نقش اعطای مالی در اکوسیستم)
  2. دریافت کننده اعطای مالی چه کسانی هستند و نقاط مثبت و منفی مدیریتی آنها چیست؟(ارزیابی رهبری دریافت کننده اعطای مالی)
  3. آیا این دریافت‌کننده برای این پروژه مناسب است؟ آیا ما سرمایه‌گذار مناسبی هستیم؟(ارزیابی مزیت رقابتی)
  4. مقدار بودجه و زمان تخصیص‌یافته به آن تا چه حد معقول است؟(ارزیابی اندازه و مدت زمان کمک هزینه )
  5. چگونه می‌توان این کمک مالی را مقرون‌به‌صرفه‌تر برنامه‌ریزی کرد؟(ارزیابی به صرفه بودن اعطای مالی)
  6. چه موانع احتمالی در طول پروژه منجر به کاهش اثربخشی طرح می‌شود؟(در نظر گرفتن استثنائات در اجرای طرح)
  7. سرانجامِ این کمک‌هزینه‌ را چگونه ارزیابی خواهیم کرد؟(ارزیابی پیش بینی ها در مورد سرانجام اعطای مالی)

با درخواست سازمان خیریه جهت دریافت کمک مالی‌، یکی از پژوهشگران اوپن فیلنتروپی، فرایند ارزیابی خیریه و اعطای کمک هزینه را برای داوطلب توضیح می‌دهد و به صورت گزارش در قالب پرسش و پاسخ، بااعضای تیم در میان می‌گذارد. به‌طورکلی این فرایند شامل موارد زیر است:

  • پرسشگر با چند گفتگوی اولیه با دریافت‌کننده احتمالی، تصویری کلی از پرونده برای اعطای کمک مالی ترسیم می‌کند.
  • هدف پرسشگر این است که از طریق مصاحبه با موسسه داوطلب و دریافت اسناد مکتوب از او و همچنین تبادل‌نظر با کارشناسان و متخصصان، به سؤالات کلیدی در خصوص شرایط کمک‌هزینه پاسخ دهد. البته عمق بررسی موارد اعطای مالی در نمونه‌های مختلف، متفاوت است.
  • درنهایت پرسشگر دیدگاه خود را در مورد پرونده برای اعطای کمک‌هزینه ارائه می‌دهد؛ به‌طوری‌که مورد بحث درون‌گروهی قرار گیرد و به تصمیم بیانجامد.

همچنین در طول این فرایند، هدف آن است که سازمان درخواست‌دهنده را از مقدار احتمالی کمک‌هزینه، زمان‌بندی و میزان تقریبی تحقیقات موردنیاز، مطلع کند.

چگونگی تأمین هزینه‌های اوپن فیلنتروپی

اگرچه همواره بنیاد، منابع مالی خود را از طریق اهدا‌کنندگان متفاوت به دست می‌آورد اما اغلب هزینه‌های اداری سازمان و حمایت از بودجه پروژه‌های اوپن فیلنتروپی در وهله اول توسط داستین مسکوویتز و کاری تونا تأمین می‌شود. همچنین در این سازمان شیوه کمک‌های بلاعوض به صندوق اوپن فیلنتروپی، توصیه می‌شود. البته لازم به ذکر است که در مواردی دیگر نیز سرمایه‌گذاری در سازمان‌های خیریه‌ای، مستقیماً توسط خود اوپن فیلنتروپی صورت نمی‌گیرد، بلکه به مؤسسه گود ونچر، صندوق اقدام[۱۸] اوپن فیلنتروپی، یا سایر نهادها پیشنهاد می‌شود.

دسترسی مخاطبان به منابع اطلاعاتی بنیاد

اوپن فیلنتروپی در تلاش است با به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات و منابعِ عاری از ابهام، به خیرینِ تازه‌کار کمک رساند.

اقدامات ارائه‌شده مؤسسه اوپن فیلنتروپی:

  • بلاگ : در سایت اوپن فیلنتروپی نوشتارهایی درباره تصمیمات اصلی و دلایل منتخب شدن آن‌ها، قرارگرفته است. همچنین راهکارهایی برای کمک به افراد برای آموزش سرمایه گذاری موثر ، توصیه‌شده‌ که دیگران می‌توانند از این اصول در فعالیت‌های خیریه‌ای خود استفاده نمایند.
  • گزارش اولیه از اهداف مورد بررسی: به ‌عنوان بخشی از فرآیند انتخاب حوزه‌های تمرکز، سازمان تعدادی از اهداف را مورد بررسی قرار می‌دهد و در بخشی از سایت به انتشار گزارش‌های دقیق دربارة این اهداف می‌پردازد.
  • یادداشت‌های حاوی مکالمات با کارکنان ومتخصصان: بخشی از سایت برای اشتراک‌گذاری یادداشت‎هایی حاوی اطلاعات جمع‌آوری‌شده از مکالمات، اختصاص داده‌شده است. سازمان خلاصه‌ای از گفت‌و‌گو کلیدی با کارکنان و به‌ویژه متخصصان را به اشتراک می‌گذارد. یادداشت‌های حاوی خلاصه‌ی مکالمات پس از گفت‌وگو، با حذف اطلاعات محرمانه و غیر مرتبط، با تأیید افراد ذی‌نفع، در سایت بارگذاری می‌شود.
  • گزارش از جزئیات روند اعطای مالی: یکی از شرایط اعطای کمک مالی، انتشار گزارش و به‌روزرسانی ارقام کمک‌هزینه، توسط مؤسسه اوپن فیلنتروپی است. در این راستا به توصیف دقیق هرگونه شکست و چالش طی فرایند اعطای کمک پرداخته می‌شود.

اما در این مسیر، اوپن فیلنتروپی توضیح می‌دهد از آنجایی‌که تعهد اصلی آنان به حداکثر رساندن اثربخشی و ایجاد مشارکت قوی و مولد است، گاه الزام و تعهد به اشتراک‌گذاری اطلاعات را در راستای اهداف اصلی تعدیل می‌کند. به این معنا که:

  • آن‌ها حق ندارند اطلاعات خصوصی سازمان‌های دیگر را بدون اجازه به اشتراک بگذارند.
  • پیش‌نویس‌های اولیه بلاگ‌ها، با افراد و سازمان‌هایی که در آن مورد بحث قرارگرفته است به اشتراک گذاشته و از پیشنهاد‌های آن‌ها جهت بهبود محتوا استقبال می‌کنند.
  • به انتشار اطلاعات کلیدی سازمان‌های دیگر بدون ایجاد آسیب برای شرکای خود می‌پردازند و از افشای عمومی روابط شخصی با سازمان‌های شریک، پرهیز می‌شود.
  • تمرکز این بنیاد در یادداشت‌هایشان بیشتر بر تصمیم‌های مهم و کمک‌های بزرگ است تا تصمیمات جزئی‌تر.

جمع‌بندی

بنیاد اوپن فیلنتروپی مأموریت خود را افزایش اثربخشی فعالیت‌های خیریه‌ای در جهت بهبود رفاه جهانی معرفی می‌کند. بنیاد یاده شده در این راستا تلاش می‌کند با به اشتراک‌گذاری تحقیقات و نتایج فعالیت‌های توسعه‌ای، در بهبود زندگی افراد نقش داشته باشد. این مؤسسه تمرکزی جدی بر اهداف بلندمدت دارد و ریسک در این سازمان، ارزشی بنیادی به‌حساب می‌آید. همین مسئله جوانان زیادی را به خود جذب کرده است و برای تحقق این اهداف کلان،‌ تنظیم اهداف جزئی‌تر، کوتاه و میان‌مدت، دلگرمی مخاطبان را به دنبال دارد. همچنین استقبال از طرح‌هایی که کمتر توسط دیگر مؤسسات مطرح شده، وجهه‌ای متفاوت به این سازمان بخشیده است. اوپن فیلنتروپی از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ پیشرفت فراتر از انتظاری را رقم‌زده است. در بخشی از سایت با عنوان «مسیر پیشرفت تا به امروز» به شرح تاریخچة فعالیت‌های بشردوستانه سازمان، برنامه‌های سالانه و بررسی نقدهای معطوف به سازمان، پرداخته شده تا مطالعه داستان این موفقیت‌ها و اشتباهات هر مقطع زمانی، به اثربخشی بیشتر مؤسسه اوپن فیلنتروپی کمک کند.

 

 پانوشت

۱ Holden Karnofsky

۲ Alexander Berger

۳ Dustin Moskovitz

۴ آگوست ۲۰۱۹، اوپن فیلنتروپی به بیش از ۳۷۰ سازمان منحصربه‌فرد، در مجموع ۸۵۷ میلیون دلار کمک مالی کرده است. اعطای مالی قابل‌توجه شامل کنسرسیوم مالاریا (۵۹.۵ میلیون دلار)، مرکز امنیت و فناوری نوظهور (۵۵ میلیون دلار)، بنیاد علیه مالاریا (۴۹.۲ میلیون دلار)، اوپن آل (۳۰ میلیون دلار)، ابتکار کنترل شیستوزومیازیس (۲۳.۵ میلیون دلار) مرکز امنیت بهداشت جان هاپکینز (۱۸.۹ میلیون دلار)، شرلوک بیوساینس (۱۷.۵ میلیون دلار)، لیگ انسانی (۱۷.۳ میلیون دلار)، هلن کلر بین المللی (۱۳.۷ میلیون دلار)، طرح تهدید هسته‌ای (۱۱.۹ میلیون دلار)، مؤسسة آینده بشریت (۱۲ میلیون دلار)، مرکز نوع‌دوستی اثربخش (۱۲.۹ میلیون دلار) و پادکست ۸۰.۰۰۰ ساعت (۶.۴ میلیون دلار) بوده.

۵ Good venture: در سال ۲۰۱۱ توسط کارل تونا و دوستین موسکویتز تأسیس شد. آن‌ها به دنبال واگذاری ثروت خود به‌منظور پیشرفت بشریت در اثربخش‌ترین راه ممکن بودند.

۶ Give well: در سال ۲۰۰۷ توسط هولدن کارنوفسکی و الی هاسنفیلد تأسیس شد. بنیاد گیوول با هدف اثربخشی حداکثری اقدامات بشردوستانه، با بررسی مدارک و شواهد، بازدید از محل فعالیت‌ها، برنامه و اطلاعات سالانه مؤسسات خیریه‌ای، در معرفی برجسته‌ترین خیریه‌ها فعالیت می‌کنند.

۷ Cari Tuna

۸ Dustin Moskovitz

۹ طرح‌هایی که مورد استقبال اوپن فیلنتروپی قرار می‌گیرد، گاه پر ریسک و درازمدت هستند و اطلاعات دقیقی از سرانجام کار نخواهند داشت. همچنین یکی از اهداف این سازمان حمایت از طرح‌هایی است که کمتر مورد توجه سایرین قرارگرفته است؛ بنابراین گاه افرادی با جهان‌بینی متفاوت، ممکن است سرمایه‌گذاری در این موارد را، غیرعقلانی بدانند.(برای مثال در بخش حمایت  از حیوانات مزرعه‌ای)

۱۰ Global humanitarianism

Risk tolerance and patience 11

Action in the face of uncertainty 12

۱۳ Focus area  :منظور حوزه‌ها و موضوعات دارای اولویت بنیاد اوپن فیلنتروپی است که ذیل ۴ دسته (که در ادامه به آن خواهیم پرداخت) قرار می‌گیرند.

۱۴ Importance

۱۵ Neglectedness

۱۶ Tractability

۱۷ برای مثال در حوزة مخاطرات فاجعه‌بار جهانی،‌ مخرب‌ترین سناریو‌های ممکن بازگو شده است و فعالیت‌هایی که ممکن است این ریسک را کاهش دهد، توضیح داده‌اند.

۱۸ Action fund: صندوق اقدام، صندوق جداگانه شهر در ایالات متحده است که سالانه مبلغی معادل ۷ درصد درآمد خالص برای هرسال مالیاتی در آن واریز می‌شود. چنین وجوهی باید به‌عنوان تضمین برای مشارکت مراکز تجاری مرکز شهر توسط شهر نگه‌داری شود.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *